Mange kvinder og mænd ønsker hjælp til de forandringer, som kommer med alderen. Andre ønsker at fremhæve et særligt træk. Uanset udgangspunkt er min tilgang altid, at less is more. Filler anvendes både til opstramme huden og til at udglatte rynker og furer. Den kan også bruges til at give diskret fylde i blandt andet kinder og læber. Når vi mødes, ser jeg på dit ansigt og lytter til dine ønsker, og sammen finder vi frem til netop din behandling. 

Professionelle produkter

Jeg arbejder kun med professionelle produkter, der er blevet godkendt af sundhedsmyndighederne i både Danmark og USA for mange år siden. Fillerprodukterne Aliaxin, Profhilo, Restylane, Belotero, Juvéderm, som jeg arbejder med, er alle ikke-permanente fillere. Både Aliaxin, Juvéderm og Belotero har mange varianter, som gør det nemmere at skræddersy den rette behandling til dig.

Behandlingen

Før behandlingen renser jeg huden med sprit og bedøver med en bedøvelsescreme. Så injicerer jeg en tynd nål under huden. Selve injektionen tager cirka et kvarter med et minimum af smerte. Der kan være lidt hævelse eller et let blåt mærke, men det aftager i løbet af et par dage. Jeg lægger en steril foundation på injektionspunkterne, så du sagtens kan tage på arbejde eller lave andre ting bagefter. Du må ikke røre det behandlede område eller dyrke motion resten af dagen. Effekten holder i op til et år afhængig af, hvilket område, jeg har behandlet. Den aftager gradvist efter 4-12 måneder, men ofte vil de følgende behandlinger holde i længere tid. Dog skal Profhilo helst genopfriskes hver 6.-9 måned og måske er to behandlinger med 4 ugers mellem nødvendigt første gang. Profhilo er den bedste filler/skinbooster, jeg har arbejdet med.

Før- og efterbillede af kvinde, der har fået to behandlinger med Profhilo.

Gratis konsultation

Du skal ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed have en lovpligtig konsultation hos mig senest 48 timer før første behandling. Her giver jeg råd og vejledning, og vi gennemgår eventuelt medicinforbrug, sygdomme og allergi. Du er velkommen til at tage en ven/veninde eller et familiemedlem med.

Q & A om filler-behandlinger

En ikke-permanent filler-behandling er meget sikker, men der er altid en risiko, når man arbejder med injektioner i huden. Jeg har dog aldrig oplevet alvorlige bivirkninger gennem mine mange år i branchen. Oftest handler bivirkningerne om rødme, lokal hævelse og ømhed i dagene efter. Jeg arbejder kun med professionelle produkter, der er godkendt af sundhedsmyndighederne i både USA og Danmark. Min telefon er åben hele døgnet, så du kan ringe, hvis noget uventet skulle opstå.

Du får en bedøvende creme på inden behandlingen, så det kun gør en smule ondt, når jeg fører nålen ind. Du vil kun mærke en minimal smerte.

Nej. Jeg lægger bagefter en steril foundation, der dækker injektionspunkterne og eventuel rødme, og bortset fra hævelse er der ikke noget at se. Hævelsen fortager sig ofte i løbet af nogle timer og senest efter 2 dage. Du må ikke røre det behandlede område i de første 4 timer efter behandlingen.

Mine priser ligger i den lave ende i sammenligning med mange andre klinikker, fordi jeg ønsker, at flest mulige skal have chancen for at se godt ud. Men det betyder ikke, at jeg går på kompromis med kvaliteten.

De ikke-permanente vævsfyldere, som jeg arbejder med, er biologisk nedbrydelige, og behandlingen skal derfor gentages. Hvor længe, det holder, afhænger af mange ting - blandt andet din hudtype og alder. Men typisk aftager Profhilo gradvist efter 6-9 måneder, mens de øvrige fillerprodukter gradvist aftager efter 4-12 måneder. Efterfølgende behandlinger holder i længere tid end den første behandling.

Det bestemmer du selv. Fillers kan både bruges til at genskabe ungdommens fylde og hudens spændstighed og til at forandre ansigtet ved at markere kindbenene eller skabe større læber. Langt de fleste af mine kunder ønsker bare et yngre ansigt og genkender derfor sig selv i en yngre udgave, når de bagefter ser sig selv i spejlet. Filler-produkter som Restylane, Juvéderm og Belotero giver et omgående resultat, mens det fulde resultat af behandling med Profhilo først viser sig efter nogle uger. Min filosofi er, at less is more, og derfor går jeg kun efter et naturligt udseende.

Jeg har aldrig oplevet nogen fortryde, men skulle det ske, kan man neutralisere behandlingen ved at indsprøjte et opløsningsstof.

Book tid til behandling


Book tid til din behandling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få skønhedstips
og besked om events i klinikken


Copyright 2024 by Asdis hud- og skønhedsklinik - All rights reserved.

Designed by Perfect e Solutions