Mange kvinder og mænd oplever, at deres hud mister spændstighed med alderen. Huden kommer til at se slap og træt ud, og rynker bliver mere markante. Derfor er behandlinger med Botox/Vistabel meget almindelige.

Botox/Vistabel reducerer rynker og giver ansigtet et løft – helt uden kirurgi. Behandlingen begrænser nervesignalerne, så musklerne ikke spændes og skaber rynker i det behandlede område. Det er især i området ved panden, mellem øjenbrynene og omkring øjnene, hvor behandlingerne oftest bliver lavet.

Du kan se den fulde effekt efter cirka 14 dage. Effekten aftager efter 3-6 måneder, men de næste behandlinger vil som regel holde i længere tid.

Jeg anvender Botox/Vistabel, som er det originale Botox produkt. Produkterne er blevet brugt igennem 25 år til behandlinger og er godkendt af både de danske og amerikanske sundhedsmyndigheder. Selvom Botox egentlig er et giftigt produkt i sig selv, er det fuldstændig sikkert og trygt at bruge i huden. Jeg laver kun sikre behandlinger.

Behandlingen

Før behandlingen med Botox/Vistabel renser jeg huden med sprit. Så injicerer jeg en tynd nål ind under huden. Det varer 5-10 minutter, og du vil kun opleve en minimal smerte. Du kan opleve en lille hævelse eller rødme, men det aftager hurtigt igen. Nogle få oplever også en forbigående hovedpine. Resten af dagen skal du undgå at røre området og at dyrke sport. Du kan sagtens tage på arbejde og lave andre ting.

Gratis konsultation hos klinikkens læge

Du skal kontakte mig, hvis du ønsker en behandling med Botox/Vistabel, så jeg kan booke dig ind hos Peter Vangsted, klinikkens læge, senest 48 timer før din behandling. Dette er lovpligtigt ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed. Du er velkommen til at tage en ven/veninde eller et familiemedlem med.

Q & A om Botox-behandlinger

Nedenfor er der nogle spørgsmål, jeg ofte får stillet. Desuden kan du spørge mig til forsamtalen.

Nej, Botox har en muskellammende effekt, men kun dér, hvor det i meget små mængder sprøjtes ind. Der kan forekomme hovedpine i en uge efter behandlingen.

Ud over en mild rødmen, som jeg dækker med en steril foundation efter behandlingen, er der ikke noget at se. Men du skal undgå at berøre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen.

Du mærker, at du bliver stukket, men det ikke gør særlig ondt, fordi jeg forinden har bedøvet din hud med en creme.

Jeg ligger i den lave ende i sammenligning med andre klinikker på markedet. Det gør jeg, fordi jeg ønsker at hjælpe så mange som muligt med at se godt ud, men uden at jeg på nogen måde går på kompromis med kvaliteten.

Du vil opleve, at effekten gradvist aftager efter 3-6 måneder, men efterfølgende behandlinger holder længere end den første.

Book tid til behandling


Book tid til din behandling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få skønhedstips
og besked om events i klinikken


Copyright 2024 by Asdis hud- og skønhedsklinik - All rights reserved.

Designed by Perfect e Solutions