Luksusbehandlinger til ansigtet

Mine skønne behandlinger til ansigtet er ren forkælelse og velvære og gør dig samtidig smukkere med en velplejet og frisk hud. Din hud er altid i forandring. Derfor vil du også opleve, at mine ansigtsbehandlinger varierer, fordi dit behov forandrer sig. Når vi ses, starter jeg derfor med at dybdeanalysere din hud og tale med dig om dine ønsker. På det grundlag anbefaler jeg en behandling, som giver målrettet og skræddersyet pleje.

I mine luksuriøse ansigtsbehandlinger får du dobbeltrens, facemapping, afslappende massage, retning af bryn, peeling, damp, dybderens samt maske efter behov. Derefter afslutter jeg med fugtgivende og beskyttende pleje og en let dag-makeup. Hvert trin i behandlingen handler om at imødekomme lige præcis det, din hud har behov for. Huden vil efter behandlingen have fået liv og en iøjnefaldende smuk og ren glød. Det sker blandt andet på grund af den frugtsyre/salicylsyre, som jeg bruger som led i behandlingen. 

Kemisk peeling

For dig, der er særlig udfordret med huden, tilbyder jeg foruden de klassiske ansigtsbehandlinger også den meget effektive kemiske peeling. Den hjælper din hud til at blive sund og rask og modvirker blandt andet rynker, ubalancer, akne og åbne porer. Behandlingen varer i 30 minutter og findes i 4 forskellige styrker. Det bedste resultat opnås ved 3 behandlinger med 2 ugers interval. Du skal vide, at huden skaller af i den første uge efter behandlingen.

Inden behandlingen går i gang, analyserer jeg din hud og vurderer, hvilken serum og peeling, der er behov for. På klinikken har jeg – fordi jeg er kosmetisk sygeplejerske med en læge tilknyttet – autorisation til at gå dybere i behandling af hud med særlige problemer end almindelige kosmetologer. Derfor kan jeg opnå markant bedre resultater, så din hud bliver sund og rask.

Book tid til behandling


Book tid til din behandling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få skønhedstips
og besked om events i klinikken


Copyright 2024 by Asdis hud- og skønhedsklinik - All rights reserved.

Designed by Perfect e Solutions