Hos Asdis hud og skonhedsklinik tilpasser vi altid den enkelte behandling til dig, og lægger stor vægt på, at ansigtets naturlige udtryk bevares. Less is more.

Botox/Vistabel
Asdis hud og skonhedsklinik anvender Botox/Vistabel, som er det originale Botox produkt. Botox/Vistabel er blevet brugt igennem 25 år til behandlinger og er det eneste toxin på markedet med to indikationer. Botox/Vistabel er godkendt af amerikanske FDA, hvilket er din tryghed for et gennemtestet og sikkert produkt, ligesom du også er sikret et produkt, som ikke vandrer til andre muskelgrupper.

Botox/Vistabel er ikke testet på dyr.

Hvordan fungerer Botox/Vistabel?
Botox/Vistabel fungerer ved at begrænse nervesignalerne, således at musklerne ikke spændes og skaber rynker i det behandlede område.

Ligeledes kan man begrænse nervesignalerne og derved få en muskel til at trække sig sammen. Denne metode gør sig gældende ved f.eks. brynløft, løft af mundvige, markering af kæbe og løft af læbekant. Ca. 3 dage efter behandlingen begynder huden så småt at blive glattere, og rynkerne bliver minimeret. Den fulde effekt kan ses efter ca. 14 dage. Effekten aftager typisk efter 3-6 måneder, dog vil de efterfølgende behandlinger som regel have en længere holdbarhed.

Hvis virkningen mod forventning ikke er tilstrækkelig, eller der skulle forkomme asymmetri, vil der foretages en opfølgning tidligst efter 14 dage, og senest 1 måned efter behandlingen.

Gratis konsultation
Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en klinikkens læge, hvis man ikke er blevet behandlet før på klinikken. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage en mundlig og skriftlig vejledning af lægen.
Book en tid nu – Klik her

Behandling
Når du bliver behandlet med Botox/Vistabel, injiceres produktet med en engangssprøjte, som har en lille, tynd nål. Selve behandlingen varer typisk 20 minutter, og de fleste oplever kun minimal smerte. En smule rødme og hævelse kan forekomme, men aftager efter kort tid. Efter behandlingen bør du ikke gnide på det behandlede område og ligeledes ikke dyrke motion resten af dagen. Du kan sagtens gå på arbejde, eller foretage andre daglige gøremål.
Book en tid nu – Klik her